LinkedIn Youtube
Stadion Național
Referințe
03.2021

Stadion Național, Varșovia, Polonia

Construcția celei mai mari clădiri sportive din Polonia, care poate găzdui peste 58.000 de fani, a durat peste doi ani. Situat pe malul râului Vistula, Stadionul Național, unde s-au disputat cele mai importante trei meciuri din cadrul Campionatului Euro 2012 (meci de deschidere, sfert de finală și semifinală), a fost ridicat în bazinul Stadionului 10 Aniversare din anii 1950.

Forma externă a obiectului seamănă cu un coș de răchită alb și roșu. În conformitate cu cerințele moderne, s-a pus un mare accent pe multifuncționalitatea facilității, iar acoperișul mobil este de a face planificarea evenimentelor independentă de condițiile meteorologice.

La construirea unei clădiri atât de mari, a fost necesară dilatarea corespunzătoare a suprafeței – pentru a transfera forțe transversale, aici au fost folosite șuruburi duble de expansiune JDSD JORDAHL®. Pentru a reduce înălțimea structurală a plafoanelor, Jordahl & Pfeifer au furnizat șantierului armătura de străpungere JDA JORDAHL®, în timp ce pentru asamblarea standurilor prefabricate au fost utilizate șine de ancorare și șine de montaj din sortimentul companiei noastre.

C
Top