LinkedIn Youtube
Compania

Flexibilitate în proiectare, perfecțiunea construcției…

Despre noi

PFEIFER Technică de ancorare S.R.L. a fost înființată în anul 2007 ca fililală a grupului PFEIFER Seil- und Hebetechnik GmbH. Suntem una dintre companiile globale care aparțin grupului PFEIFER cu cea mai largă gamă de produse în ceea ce privește tehnica de îmbinare, fixare, etanșare, armare, amortizare a vibrațiilor, montaj, sisteme de transport, punți termice și tehnologie de fixare a fațadei.

De la începutul activității noastre, ne concentrăm în primul rând pe îmbunătățirea tehnologiei de realizare a structurilor de construcții, oferind clienților noștri sisteme complete. Datorită strânsei colaborări dintre companiile fondatoare Jordahl GmbH și PFEIFER Seil- und Hebetechnik GmbH,  cu alte de renume dintre care amintim H-Bau Technik GmbH, Calenberg Ingenieure GmbH sau Invisible Connections®, ne extindem treptat oferta cu produse noi, prin asta încercăm ca execuția proiectelor să fie căt mai eficientă și economică.

Filozofia companiei

În industria construcțiilor, trei lucruri contează mai presus de toate: siguranță, siguranță, siguranță. Din acest motiv, industria construcțiilor căt și industria prefabricatelor din beton armat se bazează pe sistemele PFEIFER.

Siguranța proceselor de construcție susținută de documentația necesară, complexitatea sistemelor oferite, precum și experiența și expertiza inginerilor noștri garantează că, împreună cu clienții noștri, vom găsi soluții individuale chiar și pentru cele mai exigente proiecte.

În urma sloganului: „Flexibilitate în proiectare, perfecțiunea construcției”, PFEIFER Tehnică de ancorare SRL este întotdeauna la dispoziția proiectantului, dezvoltatorului, antreprenorului sau a fabricii de prefabricate. O gamă largă de produse inovatoare de cea mai înaltă calitate (cu livrare „just in time” ) și contactul direct cu o echipă de ingineri experimentați garantează succesul reciproc al cooperării.

Concentrându-ne pe contactul direct, consilierii noștri regionali oferă, de asemenea, asistență tehnică.

 

Vă așteptăm!

Brandurile noastre

C
Top