LinkedIn Youtube
Gara Wroclaw
Referințe
03.2021

Gara Wroclaw, Wrocław, Polonia

În 2010, au început lucrările la reconstrucția Gării principale din secolul al XIX-lea din Wrocław. Înainte de Campionatul European din 2012, nu numai clădirea gării în sine a fost renovată, a fost adăugată și o nouă platformă, iar sub piața din fața intrării principale, pe locul unui adăpost al doilea război mondial, a fost amenajată o parcare subterană cu 240 de locuri de parcare.

Clădirea neogotică revitalizată și modernizată a gării Wrocław este un exemplu de arhitectură istorică frumoasă și funcțională.

Firma Jordahl & Pfeifer odpowiedzialna była za dostarczenie wykonawcom m.in. takich produktów jak: trzpienie dylatacyjne JDSD JORDAHL®, zbrojenie na przebicie JDA JORDAHL®, szyny kotwiące JORDAHL®, systemy transportowe PFEIFER, kotwy DB682 PFEIFER, system łączników słupowych oraz zbrojeniowych PH PFEIFER, podkładki elastomerowe Calenberg.În acest proiect s-au utilizat o gamă largă de produse: dornuri duble de forfecare JDSD JORDAHL®, armătură la străpungere JDA JORDAHL®, șine de ancorare JORDAHL®, sisteme de transport PFEIFER, ancore PFEIFER DB682, sistem de armare PH, suport elastomer Calenberg.


C
Top